Dadelkugler

C9 er det bedste jeg har gjort for mig selv længe

Skærmbillede 2016-08-04 kl. 09.49.21

Tidligere på ugen blev jeg færdig med mit første C9-forløb. 9 dage, jeg kom overraskende nemt igennem. Egentlig ved jeg ikke hvad jeg havde forventet, men jeg var forberedt på at være sulten meget af tiden. En ting som jeg hurtigt forstod slet ikke ville komme på tale.

De 9 dage endte med et vægttab på 2,8 kg og et tab på 20 cm fordelt på 5 målepunkter. Fx tabte jeg 5 cm om taljen og der samme på hoften. Men det var ikke det bedste jeg fik ud af det – bedre søvn, mere energi og mindre sukkertrang er vigtigere for mig og jeg fik alle 3 ting med mig. Faktisk kan jeg ikke huske hvornår jeg sidste har sovet så godt. Med et lille barn på 1 år og selvfølgelig en graviditet før hende, er det ikke god søvn, jeg har brugt mine nætter på meget længe.

På de to første dage af C9 er det meget småt med måltider, men pga. fødevarerne på den “frie liste” følte jeg mig på intet tidspunkt sulten – man skal helst spise 200 g fra listen 3 gange om dagen igennem alle 9 dage og det er altså ret meget. Alle fødevarer på listen har et GI under 55, som gør at ens blodsukker ikke stiger og falder igen hele dagen igennem. Samtidig indeholder mange af dem det, jeg kalder minus-kcal dvs. du forbrænder mere ved at trygge og fordøje end du indtager. Programmets øvrige dage var, for mig, meget nemme at komme igennem.

Jeg er blevet rigtig glad for mine shakes, især fordi man kan skjule rigtig meget i dem. Jeg fordelte mine 120 ml gel i mine 2 daglige shakes og tog også min Forever Fiber i min frokostshake. Jeg lavede mine shakes på mandel- og/eller soyamælk, hindbær og Forever Ultra vanilje. Der er mange forskellige opskrifter i det medfølgende C9-hæfte hvis man ønsker en større variation. Jeg gjorde det så nemt og billigt som overhovedet muligt – købte stort ind og brugte de samme ingredienser i stort set alle shakes.

Det kan være svært at planlægge 9 dage i træk uden aftaler og der er altid noget der gør, at det ikke er det perfekte tidspunkt at starte på. Jeg vil anbefale at starte tidligt på ugen, så du kun skal over en weekend. Jeg skulle både igennem et sushiarrangement med mine kollegaer og en dejlig middag hos svigermor. Begge dele klarede jeg for de 600 kcal som man må indtage på dag 3-9. Dog måtte jeg kigge langt efter både desserten, vinen og de snacks der kom på bordet.

I C9-boksen er der tilskud til mere end de 9 dage og jeg er fortsat med gel og shake til morgenmad + Forever Therm og Forever Fiber. Her efter 3 dage holder jeg vægten selvom jeg spiser både frokost og aftensmad.

Er du nysgerrig for hvad C9 kan gøre for dig? Kontakt mig eller gå ind på min hjemmeside, hvor jeg kører tilbud på alle FIT-bokse i øjeblikket. Indtil videre kan man kun få boksene med den originale gule gel. Hvis du hellere vil have geleen med blåbær- eller fersken-smag, kan vi sagtens finde ud af det.

Skærmbillede 2016-09-02 kl. 21.39.12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dadelkugler