Flere varianter af BodyLab proteinpandekager

10.000 skridt, hvorfor??

skaermbillede-2016-10-12-kl-16-18-46

En vægt i balance, en flottere hud og et bedre humør. Det er nogle af de fordele, du får, ved at gå 10.000 skridt om dagen. Vi har hørt det før men er du egentlig klar over hvor mange skridt du går hver dag? Mens jeg var på barsel, havde jeg ingen problemer med de 10.000 skridt, men nu hvor jeg er startet arbejde igen er det rigtig svært. Jeg har købt mig et fint aktivitetsarmbånd fra Jawbone for at holde styr på mine skridt – det virker, og tvinger mig ud flere aftener, hvor jeg hellere ville have ligget på sofaen. Mit mål er 10.000 skridt hver dag.

skaermbillede-2016-10-12-kl-16-19-13
I dag er Annabell syg og jeg er igen oppe over de 10.000 skridt. Det bliver dejligt med mit nye arbejde, hvor der er meget mere træning inde over.

Med hvad sker der egentlig, når vi går og hvorfor er det så vigtigt?
Gang kan hjælpe dig med at holde styr på vægten. Dine muskler bruger energi på at bevægelse og din forbrænding stiger derfor også ved en simpel gåtur. 10.000 skridt kan ses på vægten, hvis du går hver dag. En gåtur er også rigtig godt for fordøjelsen, fordi der kommer mere gang i kredsløbet, og blodet henter ekstra næring fra tarmsystemet til de arbejdende muskler.

Det er ikke kun din vægt, der vil takke dig for de extra skridt – din hud vil også hurtigt vise sig fra en bedre side. Fysisk aktivitet sender blodet rundt i hele kroppen, også til de yderste blodkar i huden. Blodet har næring og ilt med til hudcellerne, og det kan have en både rensende og fornyende effekt og er med til at holde huden spændstig og smidig. Hvis du vil være extra sød ved din hud, kan du supplere med en dejlig ansigtsmaske, men du nyder en varm kop te, efter en kold gåtur.

Når jeg dyrker hård motion om aftenen har jeg svært ved at falde til ro efterfølgende. Jeg oplever den modsatte effekt, når min motion har stået på en extra gåtur inden sengetid. Når kroppen har været fysisk aktiv og er blevet træt på en naturlig måde, finder den bedre ro og slapper af om natten.

Selv de små afstande tæller
– walk´n talk kan både bruges til møder og frokosten.
– kl-2-kaffen er perfekt til en kort gåtur rundt om huset
– brug printeren, der er lidt længere væk. Du sidder sikkert for meget ned i forvejen.
– tag altid trappen. Punktum

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flere varianter af BodyLab proteinpandekager