10.000 skridt, hvorfor??

Challenge – 15.000 skridt i 7 dage

skaermbillede-2016-10-31-kl-20-11-54

Der skal faktisk ikke så meget til for at holde sig i form. Jeg er typen, der har svært ved at finde motivationen hen over vinteren og derfor skyder jeg november i gang med en challenge.

Fra i morgen, tirsdag den 1. november, og 7 dage frem, skal du op og gå 15.000 skridt om dagen. For de fleste er det langt over hvad de gør i forvejen, så du skal tænke dig om og tage nogen omveje i løbet af dagen. Du kan fx gå i institution med børnene i stedet for at tage cyklen, eller bare vælge en printer lidt længere væk på arbejdet. Eller hvorfor ikke spise din frokost i det fri og på den måde få extra skridt på kontoen?

For at dokumentere dine skridt skal du poste et billede af din skridttæller, telefon eller hvad du nu benytter, på enten Facebook eller Instagram med #walkandgetfit og @fitfunand_fabulous. Og der er noget at gå efter. Alle, der deltager, modtager produkter til en lækker fodbehandling og der vil også være præmier undervejs i de 7 dage.

Tag en ven/veninde under armen og kom ud af døren. Jeg har bestilt smukt vejr, men det kan desværre alligevel godt være at du skal have fat i regntøjet.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10.000 skridt, hvorfor??